Dusch efter din träning eller match

· Tips
Author

En härlig dusch efter träningen är en målbild för många under ett träningspass. Att känna hur kroppen blir svalkad efter att adrenalinet och endorfinerna pulsar i kroppen är en skön känsla. Det är inte bara en skön känsla utan också bra för kroppen att skölja av sig och tvätta sig ordentligt efter att vi svettats.

Viktigt med en god hygien

Att duscha efter ett hårt träningspass är viktigt. Om du inte duschar av dig svetten är det lätt att det blir tilltäppta pormaskar som skapar finnar och dålig hy. Du kan även få problem med klåda och eksem om du inte sköljer av dig svetten efter ett ordentligt träningspass.

Rätt produkter för dig

Det är också viktigt att använda rätt produkter när du ska duscha. Rätt produkter kan vara olika för alla, beroende på vilken typ av hud du har. Om du har en fet hud kan du behöva använda en viss typ av produkt medan om du har en torr hud kan du behöva något helt annat. Testa dig fram och kika in utbudet och hitta produkter för dusch smidigt online. Läs på vilka produkter som låter rätt för dig och uppdatera duschen med lite nya favoriter.