Ställa upp för laget som supporter

· Hockey, Tips
Author

Även om du själv inte är del av favorithockeylaget finns det flera sätt du kan hjälpa dem och ställa upp. Som supporter är det inte bara viktigt att du finns med på matcherna och ger ditt lag stöd och uppmuntran. Du kan även hjälp vid händelser och saker på sidan av matcherna.

Sprid kärleken

Använd sociala medier för att sprida kärleken till laget. Be fler att följa med på matcherna, värva nya supporters och lyft vikten av lagets plats i din kommun eller stad. Lyft spelare via sociala medier och visa fördelarna med att syssla med hockey eller vara en supporter. Ju fler som uppmärksammar laget och går till matcherna, desto bättre går det för föreningen. Och ett hockeylag som känner att de har hela hemstaden i ryggen, kommer att glida lätt på isen.

Volontär

Ibland finns det tillfällen då du kan ställa upp som volontär och hjälpa föreningen. Det kan vara under marknader, stora tillställningar på lagets arena och under välgörenhetsevent. Som volontär får du inte betalt men kan istället belönas med matchbiljetter eller gratis boende och mat under dagarna du jobbar. Andra gratisjobb är helt enkelt helt gratis men det gör en stor skillnad för föreningen som kanske inte har råd att betala för hjälpen.