Planera för en hockeyresa längre fram

· Hockey, Tips
Author

Det var längesedan nu som det gick att resa. Men allt eftersom vaccinationerna fortsätter så börjar länder också att öppna upp. Destinationer som tidigare var stängda blir tillgängliga och resmål med intressanta aktiviteter finns helt plötsligt på kartan.

Världens bästa hockeyliga – NHL

National Hockey League är världens bästa liga för ishockey. Medan slutspelet i NHL pågår kanske tankar letar sig vidare mot hösten när grundspelet börjar igen. Publiken har börjat att strömma till arenorna igen och det går inte att se på en match utan att bli lite avundsjuk. Nu kan vara en bra tid att börja planera och leta resor inför hösten och vintern när det återigen kommer bli möjligt att se världens bästa hockey live.

Se ditt favoritlag på plats

Räkna med att det kommer vara livat på arenorna när hockeysäsongen drar igång senare i år. Oavsett vilket ditt favoritlag är så kommer hemmafansen att vara taggade som aldrig förr och stämningen kommer vara på absolut topp. Det finns många fantastiska destinationer i både USA och Kanada. Från New York till Dallas, från Los Angeles till Vancouver och över till Toronto. Det är bara att välja och vraka bland alternativen, så välj något som verkar intressant!