Laget i ditt hjärta

· Hockey, Tips
Author

Vi har begåvats med många duktiga hockeyspelare från vårt avlånga land. Det är många som har åkt före för att spela i NHL men för de flesta så är det spel i serier här hemma i Sverige som är aktuella. För att kunna åka över så krävs det en talang utöver det vanliga. Det finns flera duktiga lag här hemma som man kan platsa i och laget i ditt hjärta har garanterat många duktiga spelare.

Svensk Hockey

Serier som SHL och hockeyallsvenskan lockar en hel del publik. Klart att SHL drar mer men många gånger så fylls arenor med de som älskar hockey och deras lag. Även hockeyallsvenskan drar sin publik till sina hockeyarenor och det är ofta spännande matcher som spelas. Vi har ingen koll på vilket lag som du håller på och var du befinner dig. Men vi tror ändå om du besöker sajter som denna att du har något lag som håller lite extra på.

Hockey NHL

Det är helt klart en annan sorts hockey som spelas i NHL. Även om det är med puck och klubba det spelas med som i Sverige så är det ett mycket snabbare och mer fysiskt spel over there än vad vi ser på Svensk is. För den som åker över och blir NHL proffs får nog förändra sin spelstil en hel del för att passa in. Det finns många Svenska spelare som bevisat att det går och Peter Forsberg kanske är den som är mest känd för sin tid i NHL.