Hockeyspel

· Hockey, Tips
Author

bordshockeyNär du inte nöter slagskott på skjutplattan eller vässar skridskotekniken på isen så kan det vara skönt att slappna av med något roligt hockeyspel. Utbudet av olika hockeyspel är större än man kan tro, om man vet vart man ska leta, och denna gång tänkte vi bjuda er på några roliga spel som vi själva gillar.

NHL 17

Ok, vi erkänner. Vi har ännu inte testat NHL 17 men vi kan lova att vi har otaliga timmar spelade på dess föregångare. NHL 17 sägs bli det bästa spelet i spelserien hittills och kommer till både Xbox och Playstation den 15:e september detta år. Vi har förhandsbokat våra ex redan nu och vi förslår att du gör detsamma om du ska vara helt säkert på att få sätta tänderna i spelet redan vid lanseringsdatumet. Det ryktas bland annat om helt nya spellägen och andra godsaker som gör att vi knappt kan vänta. Ge oss NHL 17 nu, nu, nu!

Bordshockey

Bordshockey är minst sagt en gammal klassiker som aldrig tycks gå ur tiden. Vi spelade det som barn och vi spelar det mer än gärna än idag, trots att decennierna passerat. Få saker är lika sköna som att finta upp motståndaren på läktaren och sätta ett direktskott i målburen från en underlig vinkel som han eller hon aldrig hade väntat sig. Det är roligt att det verkligen går att utvecklas långt inom bordshockeyn, samtidigt som allt kan hända, något som lett till att spelet alltid känns lika aktuellt. Du hittar ett spel för runt 500-lappen om du skulle ha svårt att hitta ditt gamla spel på vinden.

Fantasy NHL

Något som gått många svenskar förbi är möjligheten till fantasy sports och därigenom även fantasy NHL. Du väljer helt enkelt ut ett lag efter de premisser som ges där du valt att spela och tävlar mot andra om vem som får ihop flest poäng. Att få välja ut dina spelare och tampas mot andra entusiaster är djupt tillfredsställande och bör upplevas av alla. Att du dessutom kan vinna riktiga pengar på fantasy betting gör det hela än mer nervkittlande, då den som har bra koll på hockey eller andra typer av sporter faktiskt kan göra sig en hacka om allt pusselbitar faller ut som man tänkt.